Знайди свого майстра краси
Рівне
1200 грн

за процедуру

PLATINUM FACIAL від MEDIK8

ПРОЦЕДУРА PLATINUM FACIAL пропонує чудовий ефект і розкішний вигляд. Як результат - сяйво і омолодження шкіри, розгладжування зморшок, поліпшення тонусу шкіри. Процедура не вимагає реабілітації і послужить як відмінна швидка підготовка до вечірки або екстрена допомога після неї.

Як наша фірмова процедура, включає ексклюзивні продукти, які не входять в інші протоколи і не продаються окремо. Йдеться про унікальні формулах Scientific Mushroom Thermal Exfoliator і Age Defying Mask. Єдиний спосіб познайомитися з ними - записатися на нашу дивовижну процедуру Platinum Facial.

ВІДЧУЙТЕ ТЕПЛО

Scientific Mushroom Thermal Exfoliator застосовується на етапі очищення в рамках цього протоколу. Унікальність формули в тому, що натуральний мінерал цеоліт нагрівається при контакті зі шкірою. Фізичне нагрівання розщеплює бруд, себум і жир, відкорковує пори і максимально ефективно очищає шкіру, готуючи її до подальшого прийняття активних інгредієнтів.

СИЛА ПЛАТИНИ

Зірка всієї процедури Platinum Facial - антивікова маска Age Defying Mask. Вона містить частинки платини, які і надають їй унікальний сріблястий колір. Маска вручну змішується, тому максимально свіжою наноситься на все обличчя. Потім маску залишають на 10 хвилин, а косметолог тим часом проводить ніжний масаж голови. Через 10 хвилин маску потрібно зняти. Шкіра буде сяяти чистотою і здоров'ям. Уже хочете спробувати? Чекаю Вас

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 19:00
Вс Вихідний
Рівне,
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?