Знайди свого майстра краси
Рівне
від 350 грн

за процедуру

Спа-капсула - це нова розробка в області СПА, що дозволяє здійснювати широкої спектр послуг з відновлення і омолодження організму, зняття втоми і стресу. У СПА-капсулі унікальним чином поєднані традиції натуротерапії з комплексом фітотерапії.

Процедури, що здійснюються за допомогою СПА-капсули 

Боротьба з целюлітом і зниження ваги

Інфрачервоне випромінювання прогріває тканини на глибину до 4 см. Це, в свою чергу, активізує процес розщеплення жирів і виведення шлаків і токсинів з клітин організму. В результаті помітно зменшуються об'єми, жирові відкладення. Поліпшується силует, вирівнюються шкірні покриви, підвищується їх еластичність. Гарним доповненням до процедури і результатами будуть використання масок з морських водоростей, шоколаду, сприяють мінералізації шкіри, масажі.

Відновлення пружності шкіри

Використання інфрачервоного випромінювання також сприяє підвищенню активності колагену, який відповідає за стан шкіри: її пружність і еластичність. Додаткове використання масок збільшує ефективність такого впливу.

Глибоке очищення організму

Активний масаж укупі з прогріванням тканин сприяють видаленню шлаків і токсинів з організму. Застосовувані в процесі спеціальні ефірні масла і екстракти морських водоростей також надають яскраво виражений детоксикаційної ефект. Сприяють кращому виведенню надлишків рідини, відновленню мікроциркуляції.

Омолодження шкіри

Процедури в СПА-капсулі супроводжуються активним впливом киснем на верхні шари шкірних покривів. Кисень є відмінним антиоксидантом. При регулярному впливі на клітини шкіри, він сприяє підтримці її тонусу, таким чином, сповільнюючи процес старіння. Застосування високих температур сприяє посиленню даного ефекту. В результаті відбувається повне омолодження організму. Під дією використовуваних масок відбувається також ремінералізація шкіри.

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 19:00
Вс Вихідний
Рівне,
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?