Знайди свого майстра краси
Суми
від 600 грн

за процедуру

Пілінг обличчя - це відлущення верхнього ороговілого шару шкіри з метою поліпшення зовнішнього стану шкіри. Завдяки цій процедурі відновлюється рівний тон шкірного покриву, активізуються процеси регенерації. Результатом будь-якого пілінгу буде рівна, гладка шкіра, на якій стануть менш помітними дрібні зморшки, нерівності.

ПІЛІНГ ПОДІЛЯЮТЬСЯ НА: поверхневі серединні глибокі

Поверхневі пілінги є ефективними для пацієнтів з проблемною і жирною шкірою. Часто поверхневі пілінги застосовуються при лікуванні вугрової висипки і з метою профілактики вікових змін. Для пацієнтів, яким до 40 років, коли тільки проявляються вікові зміни. При виражених вікових змінах поверхневі пілінги неефективні.

Серединні пілінги показані для виражених вікових змінах шкіри (зморшки) і для корекції розтяжок.

ПОКАЗАННЯ ДЛЯ ПІЛІНГУ ОСОБИ: Зморшки Гіперпігментація Нерівна поверхня шкіри Розширені пори Рубці, постакне Вугрі Тьмяний колір шкіри ПРОТИПОКАЗАННЯ: вагітність, період лактації (тільки для поверхнево-серединих і серединих); онкологічні захворювання; цукровий діабет та інші хронічні захворювання в стадії декомпенсації; запальні захворювання, що супроводжуються підвищеною температурою тіла; захворювання шкіри (псоріаз, екзема, дерматити, гнійні захворювання, герпес); алергічні реакції на один з компонентів препаратів; схильність до келоїдних рубцювання. ПІДГОТОВКА: 2 тижні зона не повинна засмагати; 3 дні до процедури не можна: відвідувати сауни, лазні, басейни; протирати зону спиртовмісними речовинами. ПІСЛЯПРОЦЕДУРНИЙ РЕЖИМ: 2 тижні зона не повинна засмагати; 3 дні після процедури не можна: відвідувати сауни, лазні, басейни; протирати зону спиртовмісних речовинами. 12 годин після процедури не вмиватися; необхідно використовувати сонцезахисний крем з фактором захисту не менше 35. ЕФЕКТ ПІСЛЯ ПІЛІНГУ: Розгладження глибоких зморшок Розгладження дрібних зморшок Глибоке зволоження шкіри Поліпшення кольору обличчя Підтяжка шкіри Вирівнювання рельєфу шкіри Звуження пір

Графік роботи
Пн 09:00 – 19:00
Вт 09:00 – 19:00
Ср 09:00 – 19:00
Чт 09:00 – 19:00
Пт 09:00 – 16:00
Сб 09:00 – 16:00
Вс 09:30 – 16:00
Суми, Ковпаківський р-н
Воскресенская, 14
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?