Знайди свого майстра краси
Київ

Механічна чистка обличчя

(Косметологічний центр "O.L.Beauty", Київ)

900 грн

за процедуру

Механічна чистка обличчя - це косметологічна процедура, що забезпечує глибоке очищення шкіри ручним методом або за допомогою спеціальних інструментів. Серед усіх методів механічне очищення є «найдревнішим», але в жодному разі не поступається сучасним процедурам за допомогою спеціальних апаратів та косметичних засобів.

Механічна чистка обличчя проводиться руками косметолога, загорнутими в стерильну серветку, із застосуванням необхідних інструментів. Найефективнішим методом, що дозволяє позбутись закупорених пор, вугрів, жирних пробок, відкладень бруду та пилу глибоко в шкірі, а також ороговілих клітин.

Переваги та недоліки механічної чистки:

Основними перевагами такого методу очищення шкіри є можливість повністю та глибоко позбутись таких проблем на обличчі, як: закупорені пори, жирові пробки та чорні цятки, вугрі та ороговілі клітини. Вони зникають одразу після сеансу, а якщо здійснювати процедуру регулярно, з’являються на обличчі не так часто та менш помітно.

Проте цей спосіб має ряд мінусів, а саме болісність та ризик ушкодження шкіри, після чого можуть залишитись рубці, або ж стати так званими «воротами» інфекції для патологічної мікрофлори й зумовити інфекційні ускладнення у вигляді гнійничків, пустул. Не дивлячись ні на що, мануальна чистка залишається одним з найпопулярніших методів повного механічного очищення обличчя.

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 10:00 – 20:00
Київ, Відрадний
пр. Валерія Лобановського, 31
M Вокзальна
M Політехнічний інститут
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?