Знайди свого майстра краси
Київ

RF ліфтинг обличчя та тіла

(Косметологічний центр "O.L.Beauty", Київ)

від 800 грн

за процедуру

Омолоджуюча процедура, яка використовується для підтяжки та покращення стану шкіри обличчя, тіла за допомогою впливу радіочастотних хвиль.

Головною перевагою є абсолютна безболісність. Під час дії пацієнт відчуває лише тепло.

RF ліфтинг обличчя та тіла підходить для людей, які бояться ін'єкційних методів омолодження та, тим більше, пластичних операцій.

Процедура підходить для сухого, жирного, нормального чи проблемного типу шкіри. Після маніпуляції відсутні будь-які сліди як набряклості, почервоніння, пігментних плям, синців тощо. Порівняно з іншими процедурами, період відновлення після РФ-ліфтингу практично відсутній.

Принцип дії заснований на контрольованому підігріві підшкірно-жирової клітковини та дерми до 65 градусів. Це досягається радіохвильовими імпульсами певної частоти.

Дані імпульси спрямовані на структурні білки шкіри – колаген та еластин. Їхнє руйнування відбувається вже при температурі вище 40 градусів.

В результаті вони скручуються і тверднуть. І завдяки цьому досягається підтяжка – такі змінені сполучні волокна натягують клітини дерми зсередини, тим самим вирівнюючи її контури.

У у відповідь руйнування структурних білків організм подає сигнал фібробластам освіту нових білків. В результаті запускаються процеси реструктуризації та омолодження шкіри. Синтез колагену та еластину триває протягом 6 місяців, забезпечуючи ліфтинг-ефект.

Як проводиться процедура RF ліфтингу: лікар-косметолог очищає дію. Потім на оброблену зону наноситься гель, завдяки якому покращується контакт шкірних покривів з насадкою приладу. За певними лініями проводитися обробка потрібної ділянки шкіри апаратом. Одна процедура ліфтингу особи займає до 20-30 хвилин. Кількість сеансів визначає косметолог. Підтяжка проводиться один раз на тиждень. Дана методика покращить овал обличчя, позбавить будь-яких зморшок, вугрових плям і другого підборіддя. Шкіра стане гладкою, еластичною і приємною на вигляд.

 

Особливість РФ-ліфтинг особи – це вікові обмеження. Фахівці не рекомендують проводити підтяжку даним способом дівчатам віком до 25 років.

Ефект помітний після першої процедури. Це проявляється у появі пружності, підвищенні тургору та еластичності дерми. Максимально помітний ефект омолодження після закінчення курсу.

Відео процедури (1)

O.L.Beauty Видео - 1 Косметологический центр нового поколения «O.L.Beauty». Косметологи высшей квалификации, современное оборудование. Новейшие методики эстетической медицины, косметологии и коррекции фигуры: инъекционная, лазерная, аппаратная, терапевтическая. Сохраняем Вашу красоту и молодость!
Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 10:00 – 20:00
Київ, Відрадний
пр. Валерія Лобановського, 31
M Вокзальна
M Політехнічний інститут
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?