Знайди свого майстра краси
Київ
від 700 грн

за процедуру

Правильний догляд за шкірою, розпочинається з регулярної чистки обличчя! В косметологічному центрі O.L.Beauty, дана процедура проводиться професіоналами з використанням найдієвіших брендів космецевтики та професійної косметики. Чистка обличчя допоможе Вашій шкірі виглядати бездоганно, эфективно позбавить від прищів, вугрів, чорних цяток на носі, а також наситить пори киснем.

Для нормального функціонування шкіри природа заклала унікальний механізм: виробітку сальними залозами захисного секрету. В ідеальних умовах він збалансовано розподіляється по поверхні обличчя у вигляді захисної плівки, яка перешкоджає  проникненню мікробів та других агресивних організмів.

Однак, в наслідок ряда причин циркуляція речовин в шкірних покровах порушується. Це і стає причиною забруднення пор. В них попадають бактерії, з‘являються  комедони (чорні цятки), запалення, прищі, вугрі, шелушіння, обличчя набуває сірого відтінку та не свіжого вигляду.

Сама суть  процедури полягає в очищенні пор від сальних закупорок, ороговілих клітин та других забруднень на поверхні шкіри. Після чого клітини починають активно поглинать кисень, всі необхідні для функціонування речовини та зволожуються. Також прискорюється вплив та эфективність подальших процедур (маски, пілінги тощо).

Існує декілька видів чисток обличчя які проводять в залежності від типу, стану та фізіологічних особливостей шкіри:

  • механічна чистка (ручна) — спочатку проводиться очищення,  холодне розпарювання шкіри спеціальним гелем, а вже потім косметолог впливає на комедони та прищі, мануально опрацьовуючи кожний міліметр, чим досягається найкращий результат;
  • аквапілінг  ( Вакуумний гідропілінг, HydraFacial) — сама безболісна та атравматична чистка. Це ефективне очищення верхніх шарів шкіри  гідродемаобразивними насадками за допомогою вакуума. Процедура надає приголомшливий
    зволожуючий, лімфодренажний та масажний эфект;
  • комбінована — поєднання мануальної та вакуумної техніки. Використовується для обробки найбільш складних ділянок;
  • ультразвукова — верхній шар шкіри першочергово розпарюється холодним гелем, а вже потім проводиться чистка короткими хвилями (як в апараті УЗІ); таким чином, пошкоджені клітини акуратно знімаються ультразвуком, прибираються осередки запалення, покращуючи тургор шкіри, значно нивелюються рубці та зморшки.
  • хімічні методики — відносяться до поверхневих пілінгів, принцип дії яких  складається в знятті верхнього шару шкіри за допомогою хімічної речовини. Процедура потребує ретельного дотримання рекомендацій косметолога.

В средньому, рекомендується профілактично проводить чистку обличчя: 1 раз в 1,5-2 місяця для сухої та нормальної шкіри та 1 раз в 3-4 неділі — для жирної. Щоб попередити надлишкове забруднення покровів, важливо забезпечити щоденний правильний домашній догляд, грамотно підбирать косметичні засоби, вести правильний образ життя.

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 10:00 – 20:00
Київ, Відрадний
пр. Валерія Лобановського, 31
M Вокзальна
M Політехнічний інститут
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?