Знайди свого майстра краси
Київ

Нарощування вій - об'єми від 1D до 12D / фарбування вій

(Салон краси "Le Charm", Київ)

від 520 грн

за процедуру

Ідеальна довжина, витончений вигин, насичений колір. Майстри салону LE CHARM знають, як підібрати правильну форму та зробити гарне, якісне нарощування вій. Ви будете в захваті від того, наскільки виразними можуть бути очі без щоденного макіяжу!

У чому секрет?

  • Ми вміємо слухати та враховуємо кожне побажання клієнта. Разом ми підберемо найкращий варіант для вас – від ніжного, природного нарощування до яскравого голлівудського обсягу вій.

  • Майстри використовують у роботі лише преміальні матеріали.

  • Для нас найважливішим є ваше здоров'я та безпека. Тому наші професійні інструменти проходять ретельну дезінфекцію. Також ми використовуємо індивідуальну одноразову продукцію для роботи з кожним клієнтом.

  • Меблі салону підібрані таким чином, щоб ви почувалися максимально комфортно під час нарощування вій. Тому у нас встановлені спеціальні крісла-реклайнери, в яких зручно перебувати протягом усієї послуги. Ви можете розслабитися, а час пройде зовсім непомітно.

  • Щоб час було проведено ще й з користю, ми надамо вам бездротові навушники, завдяки яким ви можете паралельно насолоджуватися улюбленою музикою, дивитися фільми, інтерв'ю або слухати цікаву аудіокнигу.

Після процедури майстер дасть гарантію на свою роботу, а також усі необхідні рекомендації щодо догляду за віями, щоб ефект вас радував якомога довше.

Нехай виразний погляд стане вашою візитною карткою!

Графік роботи
Пн 09:00 – 21:00
Вт 09:00 – 21:00
Ср 09:00 – 21:00
Чт 09:00 – 21:00
Пт 09:00 – 21:00
Сб 09:00 – 21:00
Вс 09:00 – 21:00
Київ, Троєщина
вулиця Лісківська, 23
M Лісова
M Чернігівська
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?