Знайди свого майстра краси
Київ

Татуювання - нанесення, перекриття, корекція тату (татуировки)

(Тату салон "Альянс", Київ)

від 1000 грн

за процедуру

У нашому тату-салоні Ви зможете зробити якісне татуювання, незалежно від його стилю та рівня складності. Тату-майстри допоможуть підібрати відповідний малюнок або створять унікальний ескіз, орієнтуючись на Ваші уподобання. Також у нас можна перекрити партак чи шрам, а також відкоригувати старе татуювання. Заходьте на сайт, дивіться портфоліо!

Один із найкращих тату салонів Києва "Альянс" з професійними майстрами та якісними роботами! Досвідчений майстер з високим рівнем художньої майстерності може зробити нове татуювання, або абсолютно змінити вигляд набридлого вам, чи невдалого тату. Все це доступно завдяки процедурам виправлення, реставрації та корекції татуювань.

Наші майстри працюють в усіх стилях, та з тату будь-якої складності. Вони розробляють уникільні ескізи за бажанням клієнта, з індивідуальним підходом. Кожен наш майстер - художник, з великим досвідом та крутим портфоліо. Працюють майстри в окремих кабінетах з усім необхідним для комфортного проведення часу. А сам салон дотримується всіх актуальних санітарних норм! Запишіться на безкоштовну консультацію та переконайтесь самі!

Хочете якісне татуювання? Звертайтесь до досвідчених спеціалістів нашого салону.

Відео процедури (1)

Альянс Видео - 1 Нас выбирают за профессионализм, личный подход и безопасность условий процедуры. Создание нового или удаление старого тату, перекрытие шрамов или коверап (перекрытие) тату – наши мастера выполнят любое задание на высоком уровне! Посмотрите портфолио на сайте и сами убедитесь в этом! В салоне созданы все условия для того, чтобы клиент получил тот результат, который ожидал и остался доволен процессом. За чашкой кофе вы обсудите с мастером идеи для тату и получите рекомендации по подготовке к процедуре. После утверждения эскиза вы узнаете точную стоимость тату, определяемую индивидуальными факторами – сложность рисунка, количество сеансов, профессионализм мастера. Спокойная и положительная атмосфера способствует тому, чтоб клиент мог расслабиться в процессе нанесения тату. Мы придерживаемся всех требований к стерилизации и используем одноразовые расходные материалы.
Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 10:00 – 20:00
Київ, Звіринець
Антоновича (Горького), 170/1Б
M Палац "Україна"
M Либідська
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?