Знайди свого майстра краси
Київ

Гідропілінг апаратом Aquaclean

(Салон краси "Wizard", Київ)

1490 грн

за процедуру

✨ Aquaclean-апаратна процедура для очищення, відлущування і глибокого зволоження шкіри. ✨ Її можна використовувати як альтернативу механічної чищенні у косметолога, в якості регулярного м'якого пілінгу, при зневоднення і сухості, для підготовки до більш серйозних процедур по догляду (на зволоженою і цілісної шкірі ефект буде більш помітним, а реабілітаційний період зменшиться), а також просто у випадках, якщо потрібно виглядати добре.

✨ Aquaclean - процедура обідньої перерви: швидка, безболісна, без наслідків, які потрібно замазувати і приховувати. ✨

Що це: апаратне лікування для очищення, відлущування та глибокого зволоження шкіри.

Тривалість: 30 хвилин

Скільки коштує: від 1490 грн в залежності від масштабу застосування (тільки обличчя + шия, обличчя + декольте)

Побічні ефекти і реабілітація: побічних ефектів немає, легке почервоніння після процедури проходить за 5-7 хвилин.

Етап один-Діагностика, косметолог оглядає шкіру і приймає рішення, яким буде догляд. Від цього залежить вибір насадок AquaPeel (вони бувають різні – для ексфоліації, екстракції, зволоження, для різних типів шкіри, а також окрема насадка — для тіла, відрізняються діаметром і наявністю отворів на робочій поверхні), активних сироваток і додаткових бустерів, в залежності то того, які показники здоров'я шкіри потрібно відкоригувати.

Етап два-екстракція. Це і є атравматична чистка пір. Відчуття ті ж, ніякого дискомфорту. Без натискання, болю і гояться плям на обличчі. 7-8 хвилин і готово. До слова, пори дійсно стали чистішими, на носі зникли великі сірі точки, найширші пори, які добре піддаються чищенню, спорожніли і звузилися.

Третій етап: зволоження. Найприємніший, тому що в процесі руху маніпули з насадкою по обличчю на шкіру наносять прохолодну сироватку, багато сироватки. Кількість засобу можна варіювати – виходячи зі ступеня зневоднення шкіри косметолог сам приймає рішення, скільки продукту нанести. Крім механічної ексфоліації (насадка «зчищає» ороговілі клітини епідермісу) під дією вакууму в насадку надходить сироватка. Вихровий характер її розподілу досягається за рахунок щільного контакту зі шкірою. Це підсилює зволожуючий ефект і забезпечує більш глибоке проникнення активних інгредієнтів сироваток. Саме завдяки цьому шкіра залишається зволоженою надовго: ефект помітний і на наступний день і через день, ознаки сухості проходять (але це не скасовує використання звичних зволожуючих продуктів).

Ефект: відчуття чистоти і» дихання " шкіри-перше враження від Aquaclean. Уявіть собі чистку і легкий пілінг – два в одному – тільки без травм, сухості і реабілітаційного періоду. Завдяки поліпшенню мікроциркуляції крові застійні плями розсмоктуються швидше. Реакції у вигляді висипань (уточнюю для тих, у кого шкіра жирна або проблемна і може відреагувати на нових догляд і будь-які інші маніпуляції) немає.

Відео процедури (1)

Wizard Видео - 1 У мережі салонів Wizard працюють Чемпіони та призери кубків України і Європи. Майстри регулярно проходять навчання та підвищення кваліфікації в Європі, в кращих школах України і ближнього зарубіжжя. Салон краси WIZARD відзначений нагородою Київської міської державної адміністрації «Зразковий об'єкт в сфері надання послуг». WIZARD гарантує 100% безпеку здоров'я клієнтів. ▪️ система рекуперації та вентиляції Daikin ▪️ бактерицидна рециркуляція приміщень ▪️ 4 ступінчата стерилізація інструменту в хірургічному автоклаві ▪️ окремі кабінети для обслуговування гостей ▪️ обробка всіх поверхонь дезактином, а також дотримання всіх норм, рекомендованих в постанові МОЗ України №20 від 9.05.2020 р Wizard - в перекладі з англійської означає «чарівник, майстер». Це визначення якнайкраще характеризує членів нашої творчої команди. За їх допомоги вас чекають воістину чарівні перетворення! Мережа бутик-салонів "Wizard" - це проект активних і захоплених творчістю людей, які закохані в свою роботу - робити краще й молодше якомога більшу кількість своїх клієнтів. Команда стилістів запропонує вам стильну зачіску і макіяж на будь-який випадок життя, а при бажанні навчить азам візажу. У майстрів нігтьового сервісу ви прикрасите свій манікюр яскравим і неповторним дизайном, а процедури татуажу допоможуть заощадити час на підфарбовування століття, губ або брів. Косметологічний догляд надається не тільки для прекрасних клієнток, але і для представників сильної статі. У нас проводяться процедури апаратного омолодження (LPG-масаж і RF-ліфтинг).
Графік роботи
Пн 09:00 – 21:00
Вт 09:00 – 21:00
Ср 09:00 – 21:00
Чт 09:00 – 21:00
Пт 09:00 – 21:00
Сб 09:00 – 21:00
Вс 09:00 – 21:00
Київ, Солом'янка
вул. Богданівська, 7а
M Вокзальна
M Політехнічний інститут
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?