Знайди свого майстра краси
Київ

Кольорові фарбування

(Салон краси "Fargo", Київ)

від 2550 грн

за процедуру

Бажаєте змінити зовнішність? Почніть із модного та яскравого фарбування в салоні краси «Fargo». Плавні переходи від темного до світлого чи, може, однотонний яскравий червоний, синій чи помаранчевий? Не соромтеся виділятися! А ми допоможемо створити ідеальний образ.

Ми працюємо з прямим барвником італійського бренду BBCOS.

Вибирайте колір, який вам подобається і в якому ви відчуватимете себе легко. Віддавайте перевагу нейтральним пастельним кольорам, наприклад рожевому, персиковому, блакитному, фіолетовому, м'ятному. До спокійніших кольорів легше підібрати одяг і аксесуари. Вибирайте колір в одному тоні.

Якщо ви хочете проявити креативність і пофарбувати волосся у два різні кольори, то переконайтеся в тому, щоб вони поєднувалися один з одним, наприклад синій з пурпурним або синій з рожевим. Не використовуйте більше двох кольорів.

Вибраний колір повинен виглядати гармонійно з відтінком шкіри. Тон шкіри - це основа для вибору кольору волосся, тому вони повинні гармонувати один з одним. Тон вашої шкіри теплий, жовтіший або ж він холодний і рожевий? Чим більший контраст між кольором волосся і тоном шкіри, тим яскравіше ви виглядатимете. Якщо ви виберете колір близький до кольору очей або гармонійний з ним, вигляд буде більш природний. Все це залежить від того, яку зовнішність ви хочете отримати.

Використовуйте різні методи, щоб підкреслити колір волосся. Подумайте, чи хочете ви перефарбувати волосся в новий колір або ж просто відтінити їх. Спосіб забарвлення Ombre дозволяє досягти більш натурального ефекту при змішуванні кольорів. У коренів волосся темніше, воно поступово освітлюється до кінців, при цьому обидва кольори в одному тоні.

Порадьтеся з нашими перукарями, і ми допоможемо створити ідеальний образ.

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 10:00 – 20:00
Київ, Позняки
вул. Анни Ахматової, 30/вул. Княжий Затон, 2/30
M Позняки
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?