Знайди свого майстра краси
Київ
від 200 грн

за процедуру

Хочете назавжди позбутися небажаного волосся на тілі? Значить це процедура саме для вас. ⭐ фотоепіляція-найефективніший і безболісний спосіб видалення волосся на тілі ⭐️

WIZARD-це команда фахівців з величезним досвідом роботи в сфері IPL епіляції. Головними показниками, що свідчать про якість роботи салонів краси, є численні позитивні відгуки клієнтів, більшість з який вже перейшло в число постійних. Наші лікарі-косметологи мають необхідні сертифікати, отримані після навчання в IPL-центрі з фотоепіляції та фотоомолодження. Всі фахівці салону не тільки забезпечать якісніше видалення волосся, але також і максимально повно дадуть відповідь на всі додаткові питання і допоможуть підібрати рішення.

Технологія

При проведенні процедури IPL епіляції волосся використовується новітня система Clearlight, заснована на технології світлового і світлотеплового видалення волосся. У волосяній цибулині міститься меланін, який поглинає світловий промінь, і після трансформує світлову енергію в теплову. В результаті активна зона росту волосся нагрівається і руйнується. Під впливом світлових спалахів на волосяні цибулини знижується чутливість і коротшає час проведення процедури. Апаратна косметологія Київ Позняки-це повна безпека і гарантований ефект. При цьому IPL епіляція безболісна в порівнянні з лазерною.

Для вашої зручності сеанс проводитися на SPA-кушетці. На шкіру наносять спеціальний охолоджуючий гель, який нівелює теплову енергію, захищаючи шкіру від негативного впливу.

Безпека методу IPL обумовлена рядом факторів, а саме: — Безконтактний метод IPL епіляції — Практично повна відсутність протипоказань — Відсутність впливу на шкірний покрив — Немає необхідності в анестезії — Cool насадка робить процедуру абсолютно безболісною — Всього кілька сеансів і ви забудете про небажане волосся назавжди — Прибирає будь-який вид волоса (пушкове, блонд, темний) — Доступні ціни.

У салонах WIZARD можна зробити фотоепілцію будь-яких зон, в тому числі:

Фотоепіляція Бікіні»Екстра"

Фотоепіляція Бікіні часткове

Фотоепіляція Ноги повністю

Фотоепіляція Ноги до коліна

Фотоепіляція Ноги чоловічі

Фотоепіляція Пахви

Фотоепіляція Зона декольте

Фотоепіляція груди жіночі

Фотоепіляція груди чоловічі

Фотоепіляція живіт жіночий

Фотоепіляція живіт чоловічий

Фотоепіляція руки до ліктя жіночі

Фотоепіляція руки до ліктя чоловічі

Фотоепіляція руки повністю жіночі

Фотоепіляція Руки повністю чоловічі

Фотоепіляція кисті рук жіночі

Фотоепіляція кисті рук чоловічі

Фотоепіляція Плечі

Фотоепіляція над верхньою губою жінки

Фотоепіляція Підборіддя

Фотоепіляція Щоки

Фотоепіляція Міжбрів'я

Фотоепіляція Віскі

Фотоепіляція Лоб

Фотоепіляція Шия

Фотоепіляція всього обличчя

Графік роботи
Пн 09:00 – 21:00
Вт 09:00 – 21:00
Ср 09:00 – 21:00
Чт 09:00 – 21:00
Пт 09:00 – 21:00
Сб 09:00 – 21:00
Вс 09:00 – 21:00
Київ, Солом'янка
вул. Богданівська, 7а
M Вокзальна
M Політехнічний інститут
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?