Знайди свого майстра краси
Київ
1450 грн

за процедуру

Профессиональный уход за кожей вокруг глаз с глобальным омолаживающим эффектом, который воздействует на все признаки старения.❗Потеря упругости❗Отеки, мешки, темные круги❗Периорбитальные морщинки (гусиные лапки и межбровные морщины)

Новинка 2020! Догляд дарує неймовірно приємні відчуття та максимальне розслаблення.

Процедура складається з 6 етапів: 1️⃣ Етап: Ензимний пілінг на основі цитрусових (апельсинові гранули, вітамін С в стабільній формі), біофлавоноїдів і мікрокапсульованої лохини. 2️⃣ Етап: Гель проти набряків і темних кіл на основі B-TECH Complex (комплекс з 5 рослинних екстрактів: арніка гірська, иглиця колюча, гесперидин, гамамеліс вергінський, кінський каштан, мальва лісова). 3️⃣ Етап: Маска проти ознак втоми на основі екстракту огірка, женьшеню, гінко білоба, гуарани, таїтянської олії моної і активних молекул куркуми. 4️⃣ Етап: Крем проти зморшок з потужним ефектом ліфтингу на основі трьох високоефективних інгредієнтів: EYE LIFTING (рослинний комплекс з екстракту бояришнику і арабського жасміну), ФАКТОРИ РОСТУ (стимулює синтез колагену і еластину, відновлює, зволожує шкіру), ЕКСТРАКТ СТЕВІЇ (ефект ботокса) 5️⃣ Етап: Маска системи Peel Off на основі технології карбоксітерапії, збагачена платиною. Доставляє вуглекислий газ вглиб шкіри. Забезпечує комплексну антивікову дію і інтенсивно розслабляє. 6️⃣ Етап: Омолоджуючий крем на основі RETINOL-V (рослинний екстракт з дією, схожою до ретинолу), Липосомного оксиду Вітаміну К1 і Рослинного біомолекулярного комплексу. Прискорює оновлення клітин, заповнює зморшки зсередини і підвищує пружність шкіри.

Домашній догляд представлений 2 засобами: Крем проти зморшок EYE PERFECT 15мл -  крем легкої текстури, який зменшує зморшки, зміцнює шкіру і підвищує її еластичність, покращує зовнішній вигляд мішків під очима, освітляє темні кола та інтенсивно живить шкіру. Гель проти набряків і темних кіл EYE CORRECT 15мл - зволожуючий гель, який зменшує набряки і темні кола під очима, покращує зовнішній вигляд "гусячих лапок".

Графік роботи
Пн 18:__ – 22:__
Вт 18:__ – 22:__
Ср 18:__ – 22:__
Чт 18:__ – 22:__
Пт 18:__ – 22:__
Сб 09:__ – 22:__
Вс 09:__ – 22:__
Прийом в салоні:
Київ, Голосіївський р-н,
Казимира Малевича 86Г
M Палац "Україна"
M Либідська
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?