Найди мастера красоты и здоровья
Киев

Манікюр апаратний жіночий

(Салон красоты "Wizard", Киев)

440 грн

за процедуру

Апаратний манікюр-вигідний компроміс для тих, хто мріє про професійний догляд за нігтями, але уникає їх обробку в обрізний техніці. Ця процедура виключає травмування шкіри і переноситься з абсолютним комфортом.

⭐ В мережі салонах краси WIZARD працюють чемпіони та призери Чемпіонатів України з нігтьового сервісу, є викладачами з виконання найскладніших технік манікюру. ⭐️

✅ З нами ви можете бути впевнені в чудовому результаті ✅ 

Замість класичних манікюрних інструментів майстер використовує сучасний апарат з безліччю змінних насадок, які акуратно підкоригують форму нігтьових пластин, усунуть кутикулу і загрубілі ділянки шкіри. Такий підхід гарантує вам приведення в охайний вигляд навіть самих важкодоступних ділянок околоногтевого простору. При цьому ви застраховані від дискомфортних відчуттів і порізів.

З апаратним манікюром ви отримаєте якісний результат з пролонгованим ефектом: нігті збережуть свій акуратний вигляд протягом найближчих декількох тижнів. Безболісність і стерильність умов процедури зроблять її вашим постійним пунктом програми по догляду за зовнішністю.

График работы
Пн 09:00 – 21:00
Вт 09:00 – 21:00
Ср 09:00 – 21:00
Чт 09:00 – 21:00
Пт 09:00 – 21:00
Сб 09:00 – 21:00
Вс 09:00 – 21:00
Киев, Соломенка
вул. Богданівська, 7а
M Вокзальная
M Политехнический институт
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?