Знайди свого майстра краси

9 б'юті-коворкінгів Києва, де є все для продуктивної роботи майстра

Типова ситуація: оренда місця у салоні нерентабельна, а вдома працювати неможливо. Тоді виходом із ситуації стане бронювання місця в бьюті-коворкінгу – просторі з облаштованими зонами «під ключ».

Це вдалий старт для майстрів-початківців, які ще не набрали бази постійних клієнтів і працюють неповний день. Місця у таких закладах орендуються погодинно чи позмінно.

3 головні переваги коворкінгів:

  • економія. Денна оренда встановлена ​​на рівні салонів краси, але в її вартість входить прибирання, робочі інструменти та одноразові витратні матеріали;
  • стильний дизайн та свіжий ремонт. Клієнту буде приємніше приходити до майстра в сучасну студію, ніж у тісну кімнатку житлової квартири;
  • зручне розташування. Коворкінги розміщуються неподалік станцій метро та великих транспортних розв'язок. Поблизу знаходяться просторі паркування.

Це не єдині плюси коворкінгу. Бьюті-простір – ідеальне місце для проведення презентацій косметики та семінарів. Зали орендують погодинно чи весь день. Деякі просунуті коворкінги допомагають організаторам заходів з інформаційною підтримкою – забезпечують фотографування або прямий ефір, рекламують подію в соцмережах. Важливий аспект: такі послуги надаються за окрему плату.

Кількість б'юті-коворкінгів у Києві постійно зростає. Barb.ua приготував експрес-огляд таких закладів.

Бьюті-коворкінг CUT ONE

Адреса: вул. Федорова, 9

Контактний телефон: +38 (044) 333-68-71
Веб-сайт: https://barb.ua/salon/cut-one

Бьюті-коворкінг для перукарів з двома окремими колор-барами та магазином професійних інструментів та косметики.

Орендувати робоче місце тут можуть і візажисти (для візажистів є окрема програма лояльності).

На території CUT ONE діє 2 зали для проведення семінарів:

  • один вміщує 50 місць;
  • інший - близько 25 посадкових місць.

У вашому розпорядженні 2 фліпчати та телевізор з діагоналлю 58 дюймів.

Компаніям з б'юті-індустрії для проведення навчальних семінарів коворкінг надає бонуси та накопичувальні знижки.

 У коворкінгу створені всі умови для комфортної роботи. Крім обладнаного робочого місця, майстру безкоштовно надають:

  • шампуні, кондиціонери та стайлінги (є окрема група засобів для чоловічого укладання);
  • витратні матеріали (спонжики, одноразові накидки, ватяні палички);
  • спецодяг (пеньюари, фартухи для фарбування);
  • чай та кава Lavazza у необмеженій кількості.

А ще майстер отримує доступ до кімнати для персоналу, користуючись холодильником та мікрохвильовою піччю. Потрібно впорядкувати одяг перед виступом на семінарі? У кімнаті є прасувальна дошка з паровою праскою.

Місця в бьюті-коворкінгу орендуються:

  • на 1 день (вартість – 400 грн.);
  • на 15 календарних днів – 4000 грн.;
  • на 30 календарних днів – 6000 грн.

Майстру вигідніше одразу оплачувати довгострокову оренду: економія становить від 2000 до 6000 грн. залежно від тривалості вибраного періоду.

Бьюті-Коворкінг Your Space

Адреса: вул. Мечнікова, 2

Контактний телефон: +38 099 906-60-06

Веб-сайт: https://yourspace.com.ua/

Бьюті-простір надає в оренду зал-лекторій та робочі місця для майстрів. На території Your Space діє магазин професійної косметики, шоурум та зона відпочинку, де можна випити філіжанку кави. У вартість оренди робочого місця входить використання інструментів та стерилізаторів, одноразові витратні матеріали.

Для майстрів є 3 варіанти: бронь місця на годину, зміну або 15 змін. За вищу плату в оренду здаються закриті VIP-кабінети для косметологів та перукарів.

Лекційний зал вміщує до 50 осіб, оснащений оргтехнікою та дзеркалами з підсвічуванням. Його здають в оренду на 1 годину або весь день.

Коворкінг Beauty Hub

Адреса: вул. Велика Васильківська, 132

Контактні телефони: +38(099)309-21-16; +38(068)814-73-92

Веб-сайт: https://bhub.space/

Один із найбільших б'юті-коворкінгів столиці, розташований у двоярусному центрі площею 160 м2. Тут функціонують зал-лекторій, простір для воркшопів, кімната для переговорів, робочі місця для візажистів. Для освітлення бьюті-заходів додатково пропонують послуги професійної фото- та відеозйомки.

Можливі варіанти оренди:

  • годинно/на весь день;
  • місце в коворкінгу/ярус/весь простір.

У вартість оренди входить використання канцтоварів та оргтехніки, частування (чай, кава та печиво), доступ до кухні та дитячої кімнати.

Бьюті-коворкінг Goodlook Цех

Адреса: Ярославів Вал, 29В

Контактний телефон: +38 093 590 9322

Веб-сайт: http://goodlooktseh.com.ua/

Сучасний б'юті-простір, що об'єднав під своїм дахом коворкінг, салон краси та магазин косметики. Тут здають в оренду місця для майстрів та міні-зал для майстер-класів місткістю до 10 осіб. Для гостей є зона відпочинку з безкоштовним чаєм або кавою, а також Wi-Fi.

Місця під оренду призначені для візажистів, бровістів, перукарів та майстрів нігтьового сервісу. У вартість включені одноразові витратні матеріали, дезінфекційні засоби, деякі манікюрні інструменти. За оренду фена, плойки, фрезера та інших інструментів слід доплачувати.

Залу для майстер-класів бронюють на 1 годину або весь день. У вартість оренди входить використання одноразових матеріалів та кільцевої LED-лампи.

Коворкінг Umbra Beauty Club

Адреса: вул. Табірна, 36

Контактні телефони: +38 073 456 0500

Веб-сайт: https://beauty.umbraclub.com/

 

Коворкінг від Umbra Beauty Club – це конференц-зал місткістю до 20 осіб та кілька кабінетів під оренду (для майстрів нігтьового сервісу, барберів, косметологів). Є варіант оренди перукарського крісла з доступом до миття.

Кабінети для майстрів оснащені меблями та апаратурою, включаючи стерилізатори для інструментів. У вартість оренди входить оплата комунальних послуг та Wi-Fi, прибирання приміщення.

Додаткові плюси коворкінгу – зручне розташування та безкоштовне паркування.

Umbra Beauty Club розробив пакетні пропозиції для оренди кабінетів: при оплаті на 20-30 днів на місяць майстер отримує безкоштовні рушники та халати, а також каву та чай.

Mikana Coworking

Адреса: вул. Гоголівська, 37/2

Контактний телефон: +38 093 262 11 98

Веб-сайт: http://mikana.com.ua/

Сучасний коворкінг у стилі лофт, який надає в оренду кабінети, робочі місця та зал-лекторій з максимальною місткістю 40 осіб. Майстрам надаються дезінфектори та одноразові витратні матеріали, безкоштовний Wi-Fi.

Оренда робочих місць надається у 2 варіантах – погодинно чи позмінно. Для майстрів з власною базою клієнтів найкраще рішення – сплатити пакет на 15 змін, щоб заощадити 1500 грн.

У Mikana Coworking діє магазин професійної косметики, є дитячий куточок та затишний бар.

Beauty Mall Coworking

Адреса: вул. Казимира Малевича, 89

Контактний телефон: +38 068 531-51-57

Веб-сайт: https://beautymall.pro/coworking

Бьюті-коворкінг стандартного формату – робочі місця під оренду плюс зал для лекцій та тренінгів. Оплата здійснюється погодинно або за цілий день. Робочі місця оснащені перукарськими та манікюрними інструментами, одноразовими витратними матеріалами, стерилізаторами. У вартість оренди входить прибирання приміщень.

Для майстрів є можливість купувати порційну косметику для процедур.

Мінімальна вартість погодинної оренди – 100 грн. Коворкінг вимагає передоплату за бронювання місця, і у разі її скасування може відшкодувати 50% витрат.

Бьюті-коворкінг "Цоколь"

Адреса: вул. Володимира Винниченка, 7

Контактний телефон: +380 99 206 0777

Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/tsokolie/

Камерний коворкінг для перукарів та барберів (чоловічих перукарів). Стильний дизайн та затишок доповнюються демократичним прайсом оренди: 1 година коштує 70 грн., 10-годинна зміна – 450 грн. «Цоколь» надає також закритий VIP-зал та міні-простір для майстер-класів.

8-годинна оренда всього коворкінгу становить 5000 грн. Клієнт отримує доступ до залів, бару, зони відпочинку.

Найвигідніший варіант для майстра зі своєю базою клієнтів – оренда на 15 змін.

У «Цоколі» працює магазин професійної косметики для майстрів та їх клієнтів.

Співпраця з коворкінгами вигідна для приватних майстрів та навчальних центрів. Робота в б'юті-просторі, де регулярно проводяться курси та тренінги, залучить чимало нових клієнтів та допоможе зміцнити бізнес-зв'язки.

Бьюті-коворкінг "EASY BEAUTY SPACE"

Оренда окремого кабінету для самозайнятих косметологів від однієї години. Ваш власний простір краси. Ваш час - ваші гроші. З появою бьюті коворкінгу більше не треба орендувати на місяць частину салону або окремий кабінет. В Easy Beauty Space можна орендувати робоче місце з кушеткою в кабінеті на годину, кілька годин або на день. Не витрачай час у черзі, бронюй онлайн тоді, коли тобі потрібно! Творіть красу, створюйте, співпрацюйте!

Тел. +38 (093) 363 76 47

Адреса: бульвар Лесі Українки, 34 (Печерськ), вул. Мішуги, 8 (Позняки)

Веб-сайт: https://www.easybeauty.space


Оцініть статтю:
(Голосів: 4. Рейтинг: 4,3 з 5)
77089

Последние публикации

0 коментарів