Знайди свого майстра краси

16 ідей для літнього педикюру. Частина 2

Ідея №9. Бите скло

Класика жанру вимагала від «битого скла» нанесення шматочків фольги на темну основу. Але виявилося, що такий дизайн гарний і в тандемі з лаками інших відтінків: хоч як крути, влітку хочеться відпочити від суворих квітів.

 

Ідея №10. Геометрія

Геометричні розписи не набридають ні сучасним модницям, ні нігтьовим майстрам. А недавно з'явилася нова тенденція: використовувати більше кольорів та прикрашати таким дизайном все нігті, імітуючи вітражні візерунки.

 

Ідея №11. Класичний монохром

Покриття в один тон - найпростіше, бюджетне та ... безпрограшне. Монохром поєднується з будь-яким дрес-кодом, а при бажанні його можна буде доповнити будь-яким дизайном: погодьтеся, це простіше, ніж виправляти невдало зроблений розпис.

 

Ідея №12. Оксамитовий пісок

Такий декор освіжає однотонне покриття, створюючи ефект «велюрових» нігтів. За допомогою оксамитового піску можна створювати і дизайн в стилі омбре: не зациклюйтеся на звичних ідеях для педикюру!

 

Ідея №13. Об'ємний дизайн

Оформлення з ефектом ЗD починається з простого декорування стразами, які імітують крапельки роси на пелюстках квітів. Сучасні майстри пішли далі: вони комбінують розпис з ліпленням, приклеюють крихітні декоративні деталі ... Головне - зберегти лаконічність дизайну і головний акцент перемістити на нігті великих пальців.

 

Ідея №14. Кошаче око

Оформлення слайдером з квітами або мереживним розписом сьогодні навряд чи когось здивуєш. Інша справа - етно-візерунки: з таким педикюром - хоч в джинсах на прогулянку, хоч в коктейльній сукні на вечірку.

Ти - майстер нігтьового сервісу?

Додай свої послуги на Barb безкоштовно

Ідея №15. Етно-принти

Оформлення слайдером з квітами або мереживним розписом сьогодні навряд чи когось здивуєш. Інша справа - етно-візерунки: з таким педикюром - хоч в джинсах на прогулянку, хоч в коктейльній сукні на вечірку.

 

Ідея №16. Металік-эффект

 

 Декорування шматочками різнокольорової фольги створює не менш приголомшливий ефект, ніж оформлення дзеркальною пудрою. Нігтики виблискують, як напівкоштовне каміння, а люмінесцентні переливи підкреслюють засмаглу шкіру.

Головна тенденція в nail-дизайн сьогодні - це свобода і мікшування 2-3 стилів одночасно. А значить, навіть сама вимоглива клієнтка знайде свіжу ідею для свого педикюру.

Хочете ще натхнення? Чимало гарних робіт ви знайдете в портфоліо київських і одеських майстрів, зареєстрованих на Barb.ua.

Джерело ідей: https://www.instagram.com/pedicure_nmr/

 

< < < Попередні 8 ідей

Ти - майстер нігтьового сервісу?

Додай свої послуги на Barb безкоштовно


Оцініть статтю:
(Голосів: 1. Рейтинг: 5 з 5)
128925

Последние публикации

3 коментарів
Илона
Когда наступает летняя пара, то я всегда делаю себе яркий педикюр. Часто наношу классический монохром в розовом или красном цвете, так как это достаточно просто и не занимает много времени. В этом году обязательно попробую "геометрию", на мой взгляд это очень необычно.
21.02.2018 в 02:57:26 Відповісти
Наталья
Я всегда выбираю себе на лето темный лак для педикюра - на мой взгляд, с ним ногти выглядят ухоженнее. Обычно это монохром, но в этом году хочется попробовать кошачий глаз. Очень понравился вариант синий цвет со стразами.
17.01.2018 в 15:09:30 Відповісти
Ирина
Очень много оригинальных идей, я делаю только "кошачий глаз", ибо легко и смотрится оригинально, но надоело, понравилась идея с "бархатным песком", только с акцентом на 1 ноготь, ибо все так красить на мой взгляд перебор.
16.01.2018 в 12:50:49 Відповісти