Знайди свого майстра краси

Кращі фотостудії Києва — огляд ТОП-20 студій для фотосесії

Нова цікава локація для зйомок — завжди добре. Один лише погляд на неї може подарувати фотографу свіжі ідеї, надихнути на втілення давніх проектів, допомогти передати складні нетривіальні образи в своїх роботах. Коли немає можливості знімати в природних умовах, на допомогу прийде професійна фотостудія. Чому?

У студії легко зробити фотографії в різних стилях: від весільної до предметної. Предмети інтер'єру, реквізит, фони — все можна міняти і підлаштовувати під основну ідею фотосесії. Перевагою перед вуличною, «польовою» зйомкою можна вважати комфортні умови роботи. У такому просторі зазвичай є гримерка, зона відпочинку, кухня та інші зручності. Крім того, у вартість оренди фотостудії входить використання професійного обладнання для зйомок, уже розміщеного на локації.

Вибираючи локацію для зйомок, потрібно звернути увагу на декілька параметрів (в кінцевому рахунку вони можуть вплинути і на ціну оренди). Серед них:

  • площа;
  • обладнання;
  • місце для роботи гримерів;
  • освітлення (штучне і природне);
  • доступні локації, наявність фонів і реквізиту;
  • додаткові опції.

Кількість інтер'єрних фотостудій в Києві стрімко зростає, а значить, навіть у досвідчених фотографів можуть виникнути проблеми у виборі. Щоб цього не сталося, Barb.ua підготував для вас експрес-огляд. У ньому ми розповімо про ТОПові фотостудії Києва.

Фотостудія Colors

Адреса: вул. Гавела, 8

Ціна оренди: від 600-650 грн/година

Фотостудия Colors

Інтер'єр фотостудії Colors

Студія знаходиться в Солом'янському районі, на правому березі Дніпра. Інтер'єри: переважно лофт (бетон, цегла, дерево, велика кількість простору і світла), доповнені оригінальними меблями в індустріальному і скандинавському стилі.

Є 4 локації:

  • LIGHT STUDIO — світла студія, розділена на 6 інтер'єрних зон. Підійде для весільної або сімейної фотосесії. 3 вікна в підлогу забезпечують хороше природне освітлення.
  • LOFT STUDIO — зал в стилі лофт з англійськими меблями, цегляною кладкою і хорошим природним освітленням.
  • CRAFT STUDIO — фактурна інтер'єрна локація з паперовими фонами. Простір універсальний, його можна підлаштувати під проведення фотосесії в будь-якому стилі: весільної, сімейної, іміджевої та т. Д.
  • RANGE STUDIO — розділений на 5 інтер'єрних зон в стилі американського мінімалізму.  

Фотостудія ICON

Адреса: вул. Довженко,3

Ціна оренди: від 400 грн/годину

Фотостудия ICON

Фотостудія ICON

Творчий простір ICON розташований в Шевченківському районі, поруч зі станцією метро Шулявська. Є парковка, виїзд з двору. Інтер'єри стримані, консервативні. Хороше природне освітлення, правильна геометрія і строгість ліній дозволяють орендувати студію для портретних і fashion-зйомок, модельних тестів, запису відеоблогів. Є меблі і приміщення для гримерів.

Фотостудія Light Studio

Адреса: вул. Мамина Сибиряка, 21

Ціна: від 600 грн/годину

Фотостудия Light Studio

Фотостудія Light Studio

У фотостудії є 4 повноцінних приміщення для зйомок:

  • FASHION SPASE — темний зал з фактурними стінами, зоною ванни і люстрою.
  • LOFT SPASE — зал в стилі лофт з зонами дверей і підвіконня.
  • WHITE SPASE — білий зал з антикварними меблями і білою ванною.
  • HYGGE — затишний простір з зоною кухні.

А також 1 відкрита локація. Інтер'єр універсальний, тут можна знімати love story, fashio. Є все необхідне для фотосесії новонароджених, вагітних, сімейної та ділової зйомки. Крім стандартних меблів (диванів і крісел), в студії є ванна для аква-зйомки.

Фотостудія Lovely

Адреса: вул. Константинівська, 73

Ціна: від 500 грн/годину

Фотостудия Lovely

Фотостудія Lovely

Студія знаходиться в крокової доступності від станції метро Шевченко, в промисловій зоні. Серед особливостей — інтер'єр в стилі бохо, який з лишком компенсує відсутність гримерки. Завдяки щасливому випадку, скористатися гримеркою і відпарювачем можна в іншому офісі, що знаходиться в цьому ж дворі.

Фотостудія F-Star

Адреса: вул. Бориспільська, 9

Ціна: від 250 грн/годину

Фотостудия F-Star

Фотостудія F-Star

Студія може похвалитися 2 залами. Перший — просторий інтер'єрний. Він включає 4 локації і видову зону з великою кількістю природного освітлення. У другому знаходяться 2 циклорами в білому і чорному кольорах. Є додаткові локації. У фотостудії F-Star можна відзняти фотосесії в різних стилях: дитячі, сімейні, love story. Для починаючих фотографів є додаткова послуга — професійний асистент. Це професійний фотограф, який допоможе з постановкою світла, розташуванням предметів і моделі в кадрі.

Фотостудія Inlight

Адреса: вул. Козацька, 122

Ціна: від 450 грн/годину

Фотостудия Inlight

Фотостудія Inlight

Inlight — повноцінна інтер'єрна фотостудія, розташована в центрі столиці. В студії є кілька залів для сімейних і ділових зйомок:

  • Contemp — світлий зал з класичними, сучасними і футуристичними елементами, базові меблі доповнені оригінальними світильниками, живими рослинами.
  • Scandinavian — локація для сімейної та дитячої зйомки. Є зони з робочою кухнею, ліжком, а також дитяча зона з ліжечком і іграшками.
  • LIGHT — включає три локації: дворик з вітриною кафе і ялинкою, спальня і вітальня в французькому стилі і простір для творчої зйомки в будь-якому стилі.
  • LOFT — сучасний мінімалістичний дизайн, ексклюзивні меблі та панорамні вікна. Можна орендувати як для зйомки, так і для проведення заходів.
  • FACTURA — приміщення з реквізитами, тканинними фонами і комбінацією різних фактур. 4 арочних вікна забезпечують природне освітлення.
  • MODERN — зал розділений на кілька зон: з ультрасучасними меблями і текстилем в оксамитовому кольорі, новорічна зона з ялинкою і темно-синіми стінами.
  • Циклорама — з кутовою безшовною циклорамою.
  • САД — декорований простір під відкритим небом. Можлива оренда як для фотозйомки, так і для проведення заходів, наприклад, виїзної церемонії.

Є гримерка. Великі вікна з відмінною пропускною здатністю дозволяють комфортно працювати при природному освітленні.

Фотостудія Монохром

Адреса: вул. Вацлава Гавела, 8

Ціна: від 450 грн/годину

Новогодняя локации фотостудии Монохром

Новорічна локація фотостудії Монохром

Творчий простір з 3 залами:

  • «Пастель — сонячний і світлий простір, поділений на 5 фотозон. Підійде для для весільної фотосесії, зйомки вагітних.
  • «Лофт» з оздобленням з натуральних матеріалів вдалий вибір для сімейних або бізнес-зйомок, запису інтерв'ю.
  • «Оскар» з великими вікнами в підлогу — креативний простір в стилі вишуканого мінімалізму. Його часто обирають для fashion-зйомок.

В фотостудії обладнано 2 робочих місця для візажиста, примірочна з дзеркалом в повний зріст, є прасувальна дошка.

Фотостудія F11

Адреса: вул. В'ячеслава Липинського, 4

Ціна оренди: від 600 грн/годину

Фотостудия F11

Фотостудія F11

F11 — фотостудія в центрі столиці, знаходиться в пішій доступності від станцій метро Золоті Ворота і Університет. Це старовинний особняк 19-го століття з ліпниною, високими стелями і великими вікнами. У студії є зали для фотосесії в класичному і вінтажному стилі:

  • MOROCCO — зал в східному стилі, поділений на дві кімнати. Перша з ліпниною, дерев'яними підлогою, арками і вікнами зі ставнями. Друга кімната — зі стінами і стелею в кольорі охри, текстилем в африканському стилі і будуарним ліжком з балдахіном.
  • Room 100 — зал в класичному стилі, аркою розділений на 2 зони. Стіни прикрашені декоративною штукатуркою, а стеля — ліпниною. У залі є триметрове дзеркало і зона з меблями в вінтажному стилі.
  • VINTAGE — зал в вінтажному стилі з дверима в кольорі морської хвилі. 4 арочних вікна забезпечують хороше природне освітлення. Є балкон, який можна використовувати як додаткову локацію.
  • WOOD — зал в стилі лофт розділений на 2 зони. Стіни та підлога світлі, зістарені. За рахунок того, що вікна виходять на північну сторону, природне світло м'яке, розсіяне.
  • ROOM CHROM — білий зал для предметної фотосесії, каталожної та рекламної зйомки.

Також в фотостудії є окремий зал для підготовки до фотосесії з візажними столиками, дошкою для прасування, ростовими дзеркалами.

Додатково можна орендувати прожектори Filmgear 650-1000W, KINOFLO Filmgear 4ft 4Bank, KINOFLO Filmgear 4ft 2Bank, KINOFLO Filmgear 2ft 4Bank.

Фотостудія Lightfield

Адреса: ул. Польова, 21

Ціна: від 500 грн/годину

Фотостудия Lightfield

Фотостудія Lightfield

Простір Lightfield productions можна використовувати в якості фотостудії під будь-які комерційні завдання. Тут є 14 локацій: 5 інтер'єрних зон, 4 циклорами і додаткові, які можна трансформувати (наприклад, для організації фотосесії автомобіля). Серед інтер'єрів:

  • «Квартира»;
  • «Лабораторія»;
  • «Офіс»;
  • «Магазин-кафе»;
  • «Loft».

Також є зона з інтер'єром салону приватного літака.

Фотостудію часто використовують для портретних і ділових зйомок. Додатково можна орендувати професійне обладнання — камери і оптику Canon і Nikon, освітлення Broncolor.

Фотостудія Flora HUB

Адреса: пр. Валерія Лобановського, 4ж

Ціна: від 650 грн/годину

Пространство Flora HUB

Простір Flora HUB

Незважаючи на те, що Flora HUB позиціонується, в першу чергу, як простір для організації весіль та інших урочистостей, воно відмінно підходить і для зйомок. Повноцінне приміщення, виконане в стилі loft, має в своєму розпорядженні джерела природного світла, гримерку і зону відпочинку. Студія надає обладнання для фотографа.

Фотостудія PlayStudio

Адреса: пр. Курбаса, 2Б

Ціна: від 400 грн/годину

Фотостудия PlayStudio

Фотостудія PlayStudio

Простір поділений на 7 залів: LAP, MODERN, DEMURE, KIDS, LOFT, LUX, EXTRA. Панорамні вікна в підлогу дозволяють комфортно працювати при природному освітленні. Додатково організований знімальний майданчик з шестигранною альтанкою, кабріолетом і піаніно на вулиці. Є гримерка, можна взяти в прокат наряди, замовити повітряні кулі.

Додатково простір можна орендувати для заходів — відсвяткувати день народження, корпоратив або провести весільну церемонію. Торжество буде збережене на знімках.

У цій просторій і світлій студії особливо вдало виходять сімейні, дитячі знімки і love story. Є локації для комерційної зйомки — рекламних фото і відео, лукбука, фото для портфоліо.

Фотостудія Лимон

Адреса: вул. Зарічна 1б/220

Ціна: від 200 грн/годину

Фотостудия Лимон

Фотостудія Лимон

Панорамна студія, розташована на верхніх поверхах висотки в житловому комплексі. З великих вікон відкривається вид на місто та річку Дніпро.

Зал Panorama розділений на 8 фотозон. Є новорічні локації, майданчик для сімейної фотосесії та love story. Фотостудію також вибирають для зйомки NewBorn. Для цього в студії є супутній реквізит, який можна взяти в оренду: кошики, одяг для малюка, іграшки, фони і обмотки.

У вартість оренди входить студійне обладнання, фони. Додатково можна скористатися послугами штатного візажиста і фотографа. Є оренда суконь — одяг можна взяти як для фотосесії в самій студії, так і в інших локаціях.

Фотостудія Лимон організовує фотодні за принципом all-inclusive. Досить тільки визначитися з датою і часом зйомки, а команда штатних майстрів візьме на себе всі організаційні моменти.

Фотостудія W

Адреса: пр. Королева, 1

Ціна: від 650 грн/годину

Фотостудия W

Фотостудія W

Дворівнева фотостудія, облаштована у вигляді сучасної міської квартири з повноцінною кухнею, спальнею, вітальнею, ванною. Інтер'єр мінімалістичний скандинавський. Найчастіше простір орендують фотографи для love story, весільних, дитячих і сімейних, портретних фотосесій. Завдяки великим вікнам, всі локації забезпечені природним світлом. Є гримерка.

Фотостудія XXL

Адреса: бул. Вацлава Гавела, 8

Ціна: від 350 грн/годину

Пространство XXL

Простір XXL

Фотостудія XXL — професійний майданчик для створення якісних студійних знімків в різних стилях. У розпорядження фотографа надається 8 локацій для зйомок:

  • ЦЕХ — зал в індустріальному стилі. Включає 8 локацій і знімальний інвентар: дерев'яні піддони, боксерську грушу, підвісні світильники, стінку з вентилятором і т. д. Ідеальний варіант для фотосесії в індустріальному стилі.
  • Джульєтта — студія для романтичної фотосесії в стилі love story, сімейної та весільної зйомки. Локація оформлена в пастельних тонах, в зонах розташовані вишукані меблі. Додатково на локації є камін і білий рояль. А декорація у вигляді фасаду будинку з балконом дозволить відчути себе шекспірівською Джульєттою.
  • Коктейль — зал в світлих тонах з підвісним кріслом і меблями в бірюзових, м'ятних кольорах. Підійде для фешн і весільної фотосесії. А новорічна локація — ідеальний варіант для сімейної фотосесії з дітьми.
  • Париж — зал зі спальним гарнітуром, підвісним кріслом і аксесуарами у вигляді свічників, ваз, дзеркал. Підійде для сімейної фотосесії, зйомки портфоліо.
  • Хілтон — одна тільки назва говорить, що ви опинитеся в інтер'єрі готелю в Нью-Йорку. Локації обставлені меблями в класичному стилі і модерні, доповнені дизайнерськими аксесуарами. Зал підійде для зйомки компанії друзів, сімейної та весільної фотосесії.
  • Версаль — фотозона в стилі бароко. В інтер'єрі переважають пастельний бежевий, молочний, срібний і золотий. Атмосферу доповнюють витіюваті візерунки.
  • Афродіта — локація в світлих кольорах. Розділена на кілька зон: з білими колонами і стулковими дверима, роялем, кухнею і ліжком. Підійде як для індивідуальної фешн зйомки, так і для фіксації сімейної історії.
  • Бруклін — фотозона в стилі лофт з шкіряними кріслами і диванами. Є кілька зон в білому і червоному кольорах. Ідеальний варіант для ділової зйомки або створення кадрів для особистого портфоліо.

Фотостудія XXL доступна для цілодобової броні. У вартість оренди входить знімальний зал, стандартне студійне обладнання, реквізит і гримувальний стіл. Додатково можна скористатися послугами візажиста, стиліста, ретушера.

Фотостудія Studio 1

Адреса: вул. Констаніновская, 73

Ціна: від 400 грн/годину

Фотостудия Studio 1

Фотостудія Studio 1

Великий знімальний комплекс з кількома універсальними залами:

  • індустріальний простір з бетонною, іржавою і цегляною стінами, металевими сітками і воротами;
  • зал з кольоровими стінами в біло-сіро-блакитній гамі з дерев'яними елементами, дачним диваном;
  • локація з цегляними стінами, дерев'яними вінтажними підлогою і панелями;
  • мінімалістична фотозона в білому кольорі.

Підійде для портретної та fashion-зйомки, лукбука. В користування надається набір фонів, є циклорама. Серед особливостей: великі вікна для роботи при денному світлі.

Фотостудія LOFT31

Адреса: вул. Нижньоюрківська, 31

Ціна: від 500 грн/годину

Фотостудия LOFT31

Фотостудія LOFT31

Великий світлий простір для зйомок в стилі loft. Є 2 локації:

  • зал «UnderLOFT» — кабінет з натуральними фактурами, чорним каміном і авторською розписною стіною;
  • «LOFT» — з дерев'яними підвіконнями і різноманітним меблями.

Тут виходять відмінні знімки навіть без застосування студійного світла. У залах приваблює різноманітність фактур: цегла, бетон, дерево, плитка. Приміщення можна використовувати для всіх видів фото- і відеозйомок. Є циклорама, кольорові фони і професійне освітлювальне обладнання.

Фотостудія R18

Адреса: пр. ак. Глушкова, 1, павільйон 11

Ціна: від 250 грн/годину

Фотостудия R18

Фотостудія R18

Просторий знімальний павільйон в мінімалістичному стилі добре використовувати для портретних зйомок, модельних тестів, поповнення портфоліо. Під оренду доступні 4 зали:

  • сірий з вікнами від підлоги до стелі, які виходять на південно-західну сторону;
  • білий з кутовою циклорамою і паперовими фонами;
  • арт зал з двома зонами — в темно-сірому і світло-сірому кольорі з декоративною цеглою;
  • портретний в світло-сірому кольорі, підходить для портретної зйомки.

Фотостудія обладнана імпульсним світлом Profoto. Простір розташований на території ВДНГ, недалеко від станції метро.

Фотостудія Ciclorama

Адреса: вул. Вацлава Гавела, 8

Ціна: від 500 грн/годину

Фотостудия Ciclorama

Фотостудія Ciclorama

Універсальна фотостудія для різного типу зйомок. Є два зали:

  • обладнаний циклорамою в білому кольорі і з інтер'єрною зоною з темно-сірим фоном;
  • інтер'єрний з ліжком і гойдалкою.

Передбачена зона відпочинку і місце для гримерів. В користування фотографів надається професійне освітлювальне обладнання Bowens. У денний час простір студії забезпечений хорошим природним світлом.

Фотостудія Vision

Адреса: пр. Королева, 1

Ціна: від 600 грн/годину

Фотостудия Vision

Фотостудія Vision

Зали студії Vision — світлі простори з високими стелями і великими вікнами, підійдуть для будь-яких фото- та відеозйомок. У фотостудії можна орендувати 2 локації:

  • Зал «Світлий» — локація в світлих тонах з французькими вікнами від підлоги до стелі. Можна провести зйомку в інтер'єрі кухні, вітальні з каміном або ліжком.
  • «МІКС» — з панорамними вікнами і великою кількістю природного світла. Простір поділений на кілька зон в стилі лофт: кухня-студія, офіс зі світлими і темними меблями, вітальня з каміном. Підійде для сімейної фотосесії, зйомки вагітних.

Є комфортна кімната очікування, обладнана гримерка, санвузол і душ, а також повноцінна працююча кухня. Для користування надаються імпульсні спалахи і джерела постійного світла, велика кількість дитячого реквізиту. Діє власний прокат одягу для фотосесій.

Фотостудія Fafastudio

Адреса: вул. Кирилівська, 160А, корпус А

Ціна: від 300 грн/годину

Фотостудия Fafastudio

Фотостудія Fafastudio

Фотостудія площею 100 м2 і декількома окремими локаціями для фотосесії: кутова з каміном і диваном, дитяча, вікно з підвіконням. Стіни з різними текстурними і кольоровими фонами можна легко пристосувати під різні зйомки. Наприклад, бетонна і цегляна стіна підійдуть для фотосесії в стилі лофт, індастріал. Для дитячої фотосесії є окрема локація з милим реквізитом.

У студії є гримерка і роздягальня, зона відпочинку з гарячими напоями і водою. За допомогою кондиціонерів підтримується комфортний температурний режим.


Оцініть статтю:
(Голосів: 6. Рейтинг: 2,5 з 5)
324956

Последние публикации

1 коментарів
ClintonCoask
I have saved as a favorite for later!
07.02.2022 в 12:00:31 Відповісти