Знайди свого майстра краси

У травні відбудеться міжнародний Форум Cosmetics Ukraine

З метою створення в Україні платформи ділового співробітництва у секторі виробництва косметичної продукції було створено щорічний Міжнародний Форум Cosmetics Ukraine. За 2016 та 2017 рік цей проект продемонстрував можливість забезпечити якісно новий формат галузевої взаємодії у рамках проекту Східного Партнерства.

Форум представлений у незвичайному форматі, який включає проведення декількох паралельних заходів. Вже традиційними його складовими стали Конференція та Виставка сировини, пакування та обладнання. Міжнародний Форум Cosmetics Ukraine 2018 стане результатом трирічної роботи та буде доповнений новим розділом – Лабораторний практикум для фахівців галузі. Географія учасників Форуму вже дуже широка: Європа, країни СНД, Близького Сходу, Азії, США та Канада. Наша цільова аудиторія – це розробники рецептур, технологи, дослідники у галузі косметики, постачальники послуг та інформаційних технологій для галузі, представники профільних навчальних закладів та представники державних органів технічного регулювання галузі.

Виставка – невід'ємна частина форуму. За два роки учасниками нашої Виставки стали 42 компанії з усього світу, серед яких такі гіганти галузі як BASF, Brenntag, Bell Flavors & Fragrances, Bang & Boncomer, Biesterfeld, B&uler; Partner, Clariant та інші.

Cosmetics Ukraine 2018 запрошує до участі компанії за такими напрямками діяльності: інгредієнти для виробництва парфумерно-косметичної продукції та побутової хімії, упаковка, комплектуючі та аксесуари, обладнання для виробництва та фасування, системи водопідготовки, випробувальні лабораторії, сертифікаційні центри для косметичної галузі, контрактне виробництво косметики.

Відвідування Виставки також принесе явну користь, адже надасть можливість особисто поспілкуватися з представниками провідних світових компаній, експертами галузі, представниками міжнародних та вітчизняних косметичних брендів, виробниками та постачальниками косметичної сировини, парфумерних композицій та ефірних олій, виробниками готової продукції: парфумерії, засобів для догляду за шкірою та волоссям, декоративної косметики, аерозолів, засобів для нігтів. Ми запрошуємо розробників рецептур, технологів, дослідників у галузі косметики, постачальників послуг та інформаційних технологій, представників профільних навчальних закладів приєднатися до спільноти Cosmetics Ukraine.

Другою основною складовою форуму є Конференція. Її мета – надати нову платформу для обговорення актуальних питань галузі. Завдання, які ставлять перед собою організатори: надати учасникам Форуму актуальну інформацію про адаптацію законодавства України до норм та правил ЄС, презентувати провідних виробників у світовій індустрії, продемонструвати досягнення вітчизняного виробництва косметики, сприяти обміну науково-технічними знаннями та інноваціями у галузі косметичного виробництва, оцінки безпеки, альтернативних методів випробувань між представниками виробничого сектора та ключовими експертами косметичної галузі, розширити спектр форм співпраці з партнерами на міжнародному рівні з метою мінімізувати бар'єри у міжнародній торгівлі.

Результати проведення Конференції у 2016 та 2017 роках вражають – у сумі 70 доповідей представників українських та зарубіжних організацій, а також членів уряду, аудиторію яких склали майже 4000 слухачів.

Основними темами Конференції 2018 року стануть технічне регулювання в Україні та світі, аналіз українського та міжнародного ринку косметики, дослідження та тенденції в галузі, а також спеціальна сесія «Зелена Косметика»: особливості законодавства, сертифікація, інгредієнти, маркування.

Особливим розділом Конференції є секція «Освіта та кар'єра», яка стала майданчиком для зв'язку між майбутніми фахівцями та представниками індустрії. Вона збирає досвідчених фахівців, лідерів ринку та студентів, випускників профільних ВНЗ, які зацікавлені у професійному та кар'єрному розвитку. У 2017 році в рамках секції було запроваджено конкурс студентських науково-дослідних робіт, теми для яких пропонують самі виробники косметики, а найкращих учасників нагороджують грантами. Ця подія стала серйозним внеском у розвиток молодіжного руху.

Особливої ​​уваги гідний Лабораторний практикум Cosmetics Ukraine 2018. Наші курси від експертів із формулювання допоможуть Вам навчитися створювати базові та вдосконалювати існуючі косметичні засоби. Цей курс ідеально підходить для працівників лабораторії та R&D, персоналу з розробки продукту, постачальників інгредієнтів, виробничого персоналу, маркетологів та продавців. Чи відвідувати «лабораторний практикум»? Під час Сесії Ви отримаєте практичні навички від ваших експертів та зможете оцінити та вибрати правильний інгредієнт, розробити рецептуру, досягти різних результатів використання одного інгредієнта, оцінювати отриманий склад, отримати корисні підказки та поради. Поспішайте купити квиток – місця для відвідувачів обмежені.

Ми будемо раді бачити вас на Міжнародному Форумі Cosmetics Ukraine 2018, який відбудеться 29-30 травня у Києві, Бізнес Центрі «Торонто-Київ». Ви знайдете всю інформацію щодо розкладу секцій, цін на квитків та можливостей, що надаються Cosmetics Ukraine, на нашому офіційному сайті. З будь-якими питаннями звертайтесь до організаційного комітету:

+380 44 580 80 08

+380 67 650 38 22

[email protected]

http://www.cosmeticsukraine.org


Оцініть статтю:
(Голосів: 1. Рейтинг: 5 з 5)

<< Фандрайзинг: як розкрутити бізнес із нульовим бюджетом   |   Snow Tattoo Fest у Полтаві (Січень 2019) >>

0 коментарів